Dobrodošli! - Welcome - Willkommen 

  David Sredenšek homepage 

 
HomeO meniGlasbeni studioDuo HITKoledar nastopovGlasbena šolaKitarski prijemiSlikeVideo blogKontaktGuest Book

 

Glasbena šola

Oglejte si video predstavitev

(Včasih so youtubovi strežniki precej obremenjeni, zato se video lahko tudi zatika.

Poskusite med predvajanjem pritisniti pavzo za 10-20 sekund, da se video naloži v predpomnilnik

in potem predvajajte. Hvala za razumevanje)

 

Najprej nekaj o meni in moji dejavnosti

Že davnega leta 1992 sem se začel resno ukvarjati s poučevanjem klaviatur in to počnem še danes. Vseskozi pa delam tudi priredbe za druge glasbene skupine v različnih stilih glasbe, največ s pomočjo klaviature. Delo v glasbenem studiu me je že vseskozi zanimalo, zato sem bil leta 1996 povabljen v enega najboljših glasbenih studiev pri nas - Zlati Zvoki (studio Igorja Podpečana), v katerem še danes delam kot glasbeni producent, tonski tehnik, komponist in aranžer. Imam pa manjši glasbeni studio tudi doma, kjer je že nastalo precej glasbenih posnetkov, ki se vrtijo po radiu in televiziji. Sicer pa sem (kot skoraj vsak glasbenik) sodeloval že v mnogih glasbenih skupinah, mnogim tudi pomagal, nekaj skupinam pa sem tudi glasbeni mentor.
Kljub vsem tem različnim panogam v glasbi je poučevanje klaviature še vedno moja najpomembnejša aktivna dejavnost, zato tej posvečam največ časa. Namreč, za poučevanje uporabljam izključno svoj učni material in sicer začetno teoretično zbirko ter svoj učbenik, ki sem ga poimenoval "Orkester v vaši dnevni sobi", kjer je zbranih okrog 40 skladbic, ki jih vsi poznamo, med njimi veliko slovenskih, nekaj malega pa klasičnih klavirskih skladbic. V nekoliko dolgoročnejši pripravi pa imam že drugi del tega učbenika, ki bo nedvomno eden izmed najkvalitetnejših izdelkov pri nas.


Že nekaj let pa kot učitelj glasbe poučujem v glasbeni agenciji ter trgovini z glasbili M4, oddelek - glasbena šola klaviatur, v OŠ Luče ter OŠ Gornji Grad ter OŠ Ljubno.

Semkaj vabim vse, ki bi se radi naučili igranja na ta instrument. Starostna omejitev je nekje od 8 let naprej. Pri nabavi ustreznega instrumenta vam seveda tudi pomagam in svetujem, da boste lahko kupili kar najbolje, najceneje in najugodneje, samega instrumenta pa garantirano ne boste potrebovali menjati, razen morda za profesionalne potrebe.

Vse informacije dobite pri meni na telefonski številki: 
041-727-412

© 2009 by David Sredenšek