Dobrodošli! - Welcome - Willkommen 

  David Sredenšek homepage 

HomeO meniGlasbeni studioDuo HITKoledar nastopovGlasbena šolaKitarski prijemiSlikeVideo blogKontaktGuest Book

 

Zbirka kitarskih prijemov za narodnozabavno glasbo

Na pobudo mnogih glasbenikov (predvsem kitaristov) je izpod mojih prstov nastala zbirka kitarskih prijemov, ki jih potrebujemo pri izvajanju narodnozabavne glasbe. Namreč, pri nas kakega podobnega gradiva ni za dobiti ali pa je preobsežno in namenjeno predvsem klasični glasbi. Tukaj pa imate vse prijeme in njihove izpeljanke predstavljene na kar najbolj enostaven naèin. Celotna zbirka je plod večletnih izkušenj, v njej so torej zbrani vsi prijemi, ki jih uporabljajo najboljši kitaristi. Poleg pa je še razlaga teoretičnih pojmov, da tudi lažje razumemo določene pojme ter situacije, o katerih ste hoteli koga povprašati, pa vam ni znal ali hotel razložiti.

V zbirki boste poleg vseh možnih kombinacij in durov našli tudi nekaj o samem instrumentu ter opremi, načinu igranja ter ritmiki, na koncu pa še nekaj malega osnovne teorije…

…kjer si boste s pomočjo kvintnega kroga ter tablatur lažje predstavljali harmonične spremembe. Zbirko lahko dobite v obliki vezane skripte, lahko pa vam jo pošljem tudi po elektronski pošti v PDF formatu, za kar potrebujete Adobe Acrobat Reader, ki ga najdete na Adobe strani, katere link prilagam spodaj.

 

Cena natisnjene zbirke je simboličnih 20 € + 4€ stroški poštnine, kar plačate po povzetju, lahko pa vplačate (preko UPN ali e-bančništva - klik, itd..) 24€ na moj OR (naveden spodaj), in samo počakate na pošiljko.

Cena zbirke v elektronski (PDF) obliki pa je 15 €. Način plačila pa je tak, da mi po telefonu (SMS ali pa kar EMAIL) sporočite svoje podatke, na moj osebni račun nakažete 15 € za PDF ali 24 € za natisnjeno skripto in vam po prejemu zbirko takoj pošljem. Ta metoda je seveda najhitrejša in najcenejša.

Naročila sprejemam na tel. številki:  070 867 627 , lahko mi pošljete kar SMS ali pa EMAIL, naveden v rubriki KONTAKT.

številka TRR: SI56 0240 0208 2899 298

Pri namenu plačila navedite »Kit.prijemi Ime Priimek«.

David Sredenšek, Ložnica 3, 3320 Velenje


PDF format znajo prikazovati vsi internetni brskalniki, a vseeno priporočam, da si PDF reader extra naložite na računalnik (je zastonj), če pa uporabljate tablični računalnik ali pametni telefon pa v Play store ali App store vpišete PDF Reader in ga samo prenesete na napravo. Namreč, grafike in pisave so dosti lepše in hitreje prikazane z original ADOBE programom "PDF Reader". 


© 2020 by David Sredenšek